Wij gaan uiteraard voor ’t hoogste marketing niveau:

Er zijn 5 niveaus in marketingzaken. Het laagste niveau, niveau 1, is het werken met alleen informatie brochures.

Dit is het marketing niveau waar wij voor gaan.
Marketing niveau 1 en 2 en 3 en 4 en 5: Focus op online, samen ondernemen, begrip en ervaring in de toeristische bedrijfsvoering. Als ondernemers elkaar versterken. 

  1. Basic marketing – Een specialist verkoopt producten/arrangementen.
  2. Reactieve marketing – Een specialist verkoopt het product en geeft de klant de mogelijkheid om te bellen als hij of zij vragen heeft. 365 Dagen per jaar van 9 tot 22 uur bereikbaar.
  3. Accountable marketing – Onze specialist neemt vlak na de verkoop contact op met de klant om navraag te doen of het product aan de verwachtingen heeft voldaan. De verkoper vraagt ook om informatie om het product of de service te verbeteren. Dit helpt ons om nog beter te presteren.
  4. Proactieve marketing – Onze specialist gebruikt sociale media kanalen om het gebruik van het product te bespreken. Ook worden er tips gegeven, zodat de klant makkelijk kan beslissen.
  5. Partnership-marketing – Een echt partnership is waar wij naar toewerken, waarbinnen je alles deelt in een respectvolle werkomgeving. Wij nemen buiten de verkoop de rol van een consultant in. Met onze ervaring vullen wij als het ware het product aan. Regelmatig is er  overleg met onze partners over productontwikkeling om de producten steeds krachtiger neer te zetten.